Barnpassning

Är du också intresserad av att få lite hjälp med barnen ibland?
Vi erbjuder barnpassning till familjer som lite regelbundet behöver någon som kan vara tillsammans med deras barn. Vanligtvis hämtar man på förskolan, hänger i lekparken ett tag och fixar en enklare middag. Därefter umgås man med barnet tills en förälder kommer hem. Kanske barnpassning någon kväll eller en helgdag. Alltid med barnets bästa i första rummet!

Ett barnpassningskoncept som drivs av barnsjuksköterskor och som ger trygghet för både föräldrar och barnpassare. I första hand i Hammarby Sjöstad och på Södermalm.

Kostnad efter RUT-avdrag:

165 kr/timmen på dagen
185 kr/timmen på kvällar från 20:00 och helger.
Minst tre timmar per tillfälle.

Intresseanmälan och frågor mejla – barnpassning@systrarnasoder.se
eller ring 072-206 12 33 och prata med oss.

Idé och tanke

Med lång erfarenhet av arbete med barnfamiljer i storstaden så vet vi att många saknar någon man kan få hjälp och avlastning av. Samtidigt så har vi väl, som aldrig förr, långa dagar på jobbet och ett stort krav på att prestera. Och just därför, behov av att få lite hjälp i vardagen. Men – vi har också som föräldrar idag en större kunskap om barns behov och stor respekt för barnets väl. Vi vill helt enkelt inte lämna bort våra ungar till vem som helst. Tack och lov!

Sedan finns det många ungdomar som gärna vill jobba lite extra med att vara barnvakt men som inte känner till några familjer som behöver hjälp.

Så – under Systrarna Söders beskydd, förenar vi detta och finns här för att förmedla kontakt. Vi, som barnsjuksköterskor, erbjuder träffar för våra barnpassare för att få utbildning men också möjlighet att dela erfarenheter samt handledning.

Vi tecknar avtal med familjen där det klart framgår vad uppdraget som barnpassningen innebär och vad man förväntar sig av varandra. Det ska vara barnet i fokus – alltid!

 

Jobba som barnpassare?