Kalas

Nu kan ni ordna roliga kalas här hos oss i Systrarna Söders fina lokal! Antingen hyr man vår ändamålsenliga, mysig lokal och fixar festen själv. Man kan då hyra en kalasungdom som förbereder och håller i aktiviteterna på kalaset om man vill. Eller så överlåter ni till två kalasexperter att hålla i alla trådar från förberedelser och inköp till städningen när alla har gått hem.

Lustfyllt och kreativt Pysselkalas!

Välordnat pysselkalas med två pysselexperter för dina barn, 4 – 11 år. 

Pyssel för de mindre barnen

Här kan vi lägga pärlplattor, göra fina djur av tex toarullar eller enkla smycken av pärlor och piprensare. Varför inte med Pokémon-tema!?

Pyssel för de större barnen

För de större barnen kör vi ofta Minimello. Sedan kan man göra lite svårare smycken av pärlor och piprensare eller dekorativa pappersblommor.


Roligt och rörligt Gympa/aktivitetskalas!

Gympa/aktivitet för barn 4 – 7 år

Med två erfarna ledare blir det gymnastik och rörelselekar anpassade för barnens ålder och det avrundas med avslappning. Vi brukar också dansa under discokulan!

 

I kalasen ingår välkomstmingel med korv eller smoothie. Kalasfika med kladdkaka, prinsesstårta eller glass. Som slutknorr blir det klassisk fiskdamm med godispåse. Så klart organiserad presentöppning och vi leker ”hela havet stormar”, dansstopp eller något liknande efter önskemål. Vi bjuder föräldrar som stannar på kaffe.

Kostnad för kalas

2 300 kr som grundpris för Pyssel- eller Gympakalas med två kalas-fixare och sedan 90 kr per barn för Gympa/aktivitetskalas och 120 kr per barn för ett Pysselkalas. Festen håller på 2 timmar och vi behöver minst 12 barn för att dra igång ett kalas.

Kalaset bokas direkt i webbshopen genom att välja datum och betala reservationsavgift på 1 850 kr. Man betalar sedan på plats med kortbetalning resterande belopp på 650 kr samt för de antal barn som är bokade på kalaset.

Hyr vår lokal

Vill man fixa partyt själv går det fint att hyra vår härliga och festliga lokal!

Vi tillhandahåller det mesta som glas, tallrikar, bestick  – muggar i plast eller porslin.  Vi har rustat köket med allt vad vi tänker att en fest behöver . Ingen matlagning men värma i kastruller och i micro går bra. Städa alla använda ytor måste man göra själv – om man inte vill leja bort fejandet så klart, se nedan.

Kostnad för hyra av lokalen

1 850 kr - hyra en dag
3 450 kr - hyra hela helgen
1 500 kr - anlita en kalasungdom som håller i kalasets aktiviter
900 kr - städ och disk

Kalaset bokas direkt i webbshopen genom att välja datum och betala reservationsavgift på 1 850 kr.

Mejla till barnbyran@systrarnasoder.se eller ring på telefon:072-206 12 33
för mer information.