HLR-kurser med luftvägsstopp

Systrarna Söder presenterar stolt – utbildning med instruktörer med lång erfarenhet från akuta barnsjukvården och med riktiga övningsdockor. Det kan inte bli bättre!  

Välj mellan olika kursalternativ:

Utökad kurs - förstahjälpen

Det här är en mer ingående kurs riktad för både små och större barn. Kurstillfället håller på kvällstid i 3 timmar och vi varvar praktiska övningar med teori kring hjärt- lungräddning och barnsäkerhet i allmänhet. Här ligger fokus också på skador och olycksfall samt akuta sjukdomstillstånd på barn. Så klart övar vi också på om barn ”sätter i halsen”. Max 8 deltagare och minimum är 5. Vi bjuder på kaffe/te och lite tilltugg.

Kursen förutsätter att barn och bebisar stannar hemma. Då det är mycket fokus på att lyssna och öva praktiskt, så blir det bäst så. 

Tisdagar 17:30-20:30

4 september
9 oktober
13 november

Kostnad 620kr
 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dagkurs HLR och luftvägsstopp på små barn

Här är man välkommen på kurs med sin bebis. Vi håller på i lugnt tempo och har fullt fokus på när barn "sätter i halsen" och hjärt- lungräddning. Lite teori och mycket praktiska övningar på små- och större juniordockor. Max 6 deltagare och minimum är 4. Vi bjuder på kaffe/te och lite tilltugg.

Fredagar 10:30 - 12:00

19 oktober
16 november
7 december

Kostnad 380 kr

03.jpg