HLR-kurser barn med luftvägsstopp

Systrarna Söder presenterar stolt – utbildning med instruktörer med lång erfarenhet från akuta barnsjukvården och med riktiga övningsdockor. Det kan inte bli bättre!  

Välj mellan olika kursalternativ:


———————————————————————————————————————

Dagkurs HLR och luftvägsstopp på små barn

Här är man välkommen på kurs med sin bebis. Det är bra om barnet inte har börjat dra sig fram eller kryper då det blir svår att fokusera på övningarna. Vi håller på i lugnt tempo och har fullt fokus på när barn "sätter i halsen" och hjärt- lungräddning. Lite teori och mycket praktiska övningar på små- och större juniordockor. Max 8 deltagare och minimum är 6. Vi bjuder på kaffe/te och lite tilltugg.

Fredagar 10:30 - 12:00

6 + 13 september
4 oktober
8 + 29 november
6 december

Kostnad 380 kr


———————————————————————————————————————

Kvällskurs HLR och barnsäkerhet

Det här är en kurs riktad på Hjärt- lungräddning på både små och större barn. Kurstillfället håller på kvällstid i 2 timmar och vi fokuserar på praktiska övningar men varvar med teori och samtalar kring barnsäkerhet i allmänhet och lite kring sjukdomstillstånd på barn.

Så klart övar vi också på om barn ”sätter i halsen”.

Max 8 deltagare och minimum är 6. Vi bjuder på kaffe/te och lite tilltugg. Kursen förutsätter att barn och bebisar stannar hemma. Då det är mycket fokus på att lyssna och öva praktiskt, så blir det bäst så. 

Tisdag 17:30-19:30

10 september

Måndagar !! 17:30-19:30

7 oktober
4 november
2 december

Kostnad 480 kr

03.jpg